Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten van het apotheekmerk Livsane

Livsane is een merk wat uitsluitend bij de apotheek verkrijgbaar is, het merk staat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Het merk bestaat sinds 2012, sinds 2017 is het apotheekmerk Livsane Europees geworden en bieden ze zorg producten aan in apotheken in 12 verschillende landen. Livsane heeft een uitgebreid assortiment van rond de 200 verschillende producten. Livsane biedt producten aan voor zelfzorg, hulpmiddelen, vitaminen & mineralen, wondverzorging, snoep maar ook verzorgingsproducten. In dit artikel gaan we verder in op de verschillende verzorgingsproducten die Livsane aanbied.

Baby verzorging en bad en douche

Livsane biedt verschillende producten aan voor de verzorging van jouw kleintje. Wanneer je een baby’tje krijgt is het handig bepaalde verzorgingsproducten in huis te hebben zoals bijvoorbeeld een nagelschaartje speciaal voor je baby, of sensitive babydoekjes. Livsane biedt ook voor de moeder zoogkompressen aan en wattenstaafjes speciaal voor baby’s. Voor bad en douche biedt Livsane 2 producten aan namelijk licht vettende badolie en extra vettende badolie, beiden ideaal voor de droge huid. Beide bad oliën bevatten geen parabenen en zijn dus mild voor de huid.

Gezicht en lippen

Om je gezicht en lippen te verzorgen biedt Livsane ook verschillende producten aan. Ze bieden zowel een lippenbalsem voor normale verzorging als een lippenbalsem met zonbeschermingsfactor aan, dus zowel voor zomer als winter erg handige producten. Er worden verschillende soorten papieren zakdoeken aangeboden, zowel een kleine pakjes voor onderweg als tissue boxen. In de categorie watten worden ook 3 verschillende producten aangeboden, er zijn zowel wattenstaafjes, wattenschijfjes als zigzag watten verkrijgbaar van het merk Livsane.

Hand en voet verzorging

Voor het verzorgen van handen en voeten worden veel producten aangeboden van het merk Livsane. Er zijn nagelknippers voor zowel hand als voet en een nagelschaar die verkrijgbaar zijn. Verschillende nagelvijlen zijn verkrijgbaar van het merk Livsane voor zowel hand als voet. Om handen en voeten lekker zacht te houden zijn er ook eeltraspen, eeltvijlen en een puimsteen verkrijgbaar. Om handen en voeten hierna lekker zacht te kunnen houden is er speciale handcrème verkrijgbaar en ook een speciale klovenzalf.

Lichaam en mond en gebit

Voor de dagelijkse lichaamsverzorging zijn verschillende producten verkrijgbaar waaronder een pincet, talkpoeder en een speciale barrière crème welke intensief beschermd tegen vocht. Om je mond netjes te onderhouden zijn er verschillende tandenborstels verkrijgbaar in de varianten sensitive, total care en kind. Ook zijn er 2 verschillende formaten interdentaal borsteltjes verkrijgbaar voor extra goede reiniging van je gebit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *