Voor optimaal presteren!

supervisie

Supervisie is methodiek die bijdraagt aan het leren van ervaringen op het werk. Dit is speciaal bedoeld voor professionals met een mensgericht beroep. De intentie hiervan is om door deze methode meer inzicht te verkrijgen in de kwaliteiten en valkuilen. Iedereen kan tijdens deze bijeenkomsten zijn persoonlijke leerdoelen stellen. Persoonlijke leervragen staan centraal en worden beantwoord tijdens de bijeenkomsten. Leer ook om nog beter te presteren op het werk en het maximale er uit te halen! Iedereen kan lering trekken uit zijn eigen ervaringen en met de hulp van anderen zichzelf verbeteren.

supervisie

Iedereen kan eigen leerdoelen stellen

Bij elke supervisie ben jij zelf de grote hoofdrolspeler! Jij als supervisant staat centraal en stelt eigen leervragen op. Tijdens dit onderzoek ga je nadenken over wat je doet en wilt bereiken op je werk. Waarom doe je dingen op een bepaalde manier en hoe zou dit eventueel nog beter kunnen? Op basis van de inzichten ga je aan het experimenteren. Op welke manier je dit aanpakt, dit is helemaal afhankelijk van je persoonlijke wensen. Onderzoek wat bepaalde invloeden een negatieve en positieve impact hebben op je werk. Leer uit jezelf en bespreek moeilijkheden met professionals. Iedereen kan wel iets van zichzelf en het oogpunt van anderen leren…

supervisie

Haal het maximale uit jezelf

De supervisor houdt een oogje in het zeil en geeft advies waar nodig. Bij iedere bijeenkomst wordt opgeschreven wat er wordt geleerd. De evaluaties dragen bij om het leerproces te bewaken en te verbeteren. Indien nodig zal de supervisor je bijsturen de goede kant op. Na afloop krijgt iedereen een supervisieverklaring. Deze e de supervisieverklaring kan iedereen goed gebruiken voor de beroepsregistratie. Bekijk ook eens wat de mogelijkheden zijn. Dit is zeker leerzaam en een erg goede investering voor de toekomst!