Waarom een ooglidcorrectie Den Haag laten uitvoeren?

We vinden het als mensen altijd zeer belangrijk wanneer ons gezicht er zo optimaal mogelijk uitziet. Helaas is het zo dat verschillende onderdelen van ons gezicht vatbaar zijn voor de tand des tijds. Eén van deze onderdelen zijn onze oogleden. Naarmate we ouder worden zal er vastgesteld kunnen worden dat de weefsels die zich onder onze huid bevinden een belangrijk deel van hun elasticiteit gaan verliezen. Dat kan zeer vervelend zijn. Op deze manier kan er namelijk sprake zijn van het ontstaan van wallen onder de ogen, maar daarnaast kunnen we ook geconfronteerd worden met bijvoorbeeld afhangen bovenste oogleden. In beide gevallen kan het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie Den Haag gelukkig wel zorgen voor een interessante oplossing. 

Wat kan je verwachten van een ooglidcorrectie Den Haag?

Voor heel wat mensen die met het idee spelen om een ooglidcorrectie Den Haag te ondergaan geldt dat ze zich niet helemaal bewust zijn van hoe dit nu in de praktijk precies verloopt. In principe gaat het hierbij altijd om een zeer eenvoudige ingreep. Ze wordt dan ook in het merendeel van de gevallen gewoon onder lokale verdoving uitgevoerd. Enkel en alleen wanneer er sprake is van een ooglidcorrectie bij de onderste oogleden kan er worden gekozen voor volledige verdoving. 

Tijdens een ooglidcorrectie Den Haag is het zo dat er door de arts voor zal worden gezorgd dat niet alleen overtollige huid, maar ook de onderliggende spier zal worden weggenomen. Bovendien zal er ook worden gekeken naar hoe het aanwezige vet het best kan worden verdeeld. Blijkt ook op dit vlak dat er sprake is van een teveel aan vet? Dan zal ook dit worden verwijderd. Op deze manier zien je oogleden er binnen de kortste keren toch jong en fris uit. 

Wat gebeurt er na de ingreep?

In principe is het dus zo dat het uitvoeren van een ooglidcorrectie Den Haag zeer vlot verloopt. Alleen wanneer er sprake is van volledige verdoving zal er een dagopname moeten worden gerealiseerd. Wanneer de ingreep is uitgevoerd dien je er rekening mee te houden dat ja na ongeveer vijf à zeven dagen terug een afspraak moet maken met de behandelende arts. Op dit moment wordt het resultaat van de ingreep gecontroleerd en worden de hechtingen verwijderd. 

Tijdens de eerste dagen volgend op de operatie is het mogelijk dat je gecontroleerd zal worden met blauwe plekken. Dat is niets om je zorgen over te maken. Bovendien wordt het aangeraden aan mensen die een ooglidcorrectie Den Haag hebben ondergaan om tijden de eerste nachten volgend op de ingreep half rechtop te slapen. Op deze manier kan zwelling tegen worden gegaan. Voor dames geldt dat ze bovendien ook moeten opletten met het gebruik van make-up volgend op de ingreep. Het wordt in principe aangeraden om het gebruik van make-up tijdens de eerste drie weken volgend op de ingreep te beperken of zelfs te vermijden. Oogdruppels en een zalf kunnen tot slot helpen om de ongemakken die je kan ervaren als gevolg van de ingreep te verminderen. De mate waarin dit al dan niet nodig zal zijn kan worden besproken met de behandelende arts. Nu je alle informatie hebt, maakt dan snel een afspraak bij Skin+Surgery Clinics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *